Dief gevat in Blanden

9 februari 2020 | 10u09 | Gepost door redactie
Inbraken: een overzicht
Politie Voer en Dijle wist vannacht een inbreker te vatten in de Lijsterstraat in Blanden. Een jongeman kwam in de woning van zijn oma in de Banhangestraat oog in oog te staan met de inbreker en gaf een perfecte persoonsbeschrijving door aan de politie. Deze startte meteen een klopjacht en kreeg terwijl ook nog meldingen […]
Het bericht Dief gevat in Blanden verscheen eerst op Leuven Actueel.

Politie Voer en Dijle wist vannacht een inbreker te vatten in de Lijsterstraat in Blanden. Een jongeman kwam in de woning van zijn oma in de Banhangestraat oog in oog te staan met de inbreker en gaf een perfecte persoonsbeschrijving door aan de politie. Deze startte meteen een klopjacht en kreeg terwijl ook nog meldingen van inbraakpogingen uit de Brainestraat en de Lijsterstraat, waar ze de inbreker uiteindelijk hebben kunnen vatten.

Inbraken in Leuven

Onbekenden hebben tijdens het weekend ingebroken in een huis op de Tervuursevest. De daders klommen over een tuinhek en konden vervolgens de woning binnen zonder braak te plegen via de niet-slotvaste achterdeur. Ze gingen er vandoor met een rugzak, een paar merkschoenen en een briefje van 5 euro.

Onbekenden hebben vrijdag in de vooravond ingebroken in een huis in de Fazantenlaan in Kessel-Lo. Een keukenraam aan de achterzijde van de woning werd geforceerd. De woning werd doorzocht. Het was niet onmiddellijk duidelijk of er iets werd gestolen. De voorbije weken zijn in dezelfde wijk al verschillende inbraken gepleegd.

Het bericht Dief gevat in Blanden verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over