Opnieuw zwaar ongeluk op Rijksweg in Nieuwrode

Ongeval Tielt-Winge

Op de Rijksweg (N223) in Nieuwrode, dat is de steenweg tussen Aarschot en Tienen waar eerder een zwangere vrouw om het leven kwam even verderop in Tielt-Winge, gebeurde deze namiddag een zwaar ongeluk met een drietal voertuigen. Een slachtoffer werd zwaargewond afgevoerd. Binnen het half uur gebeurden er in de regio drie ongelukken. 

Het ongeluk gebeurde rond 14.30 uur op de kruising tussen de Rijksweg en de Losting. De klap was hevig want drie wagens knalden er op elkaar en de rijweg moest worden afgesloten voor het verkeer. 

Eén 21-jarige bestuurder zat gekneld in het voertuig en moest door de brandweer bevrijd worden, hij werd afgevoerd naar het ziekenhuis in Leuven, net als een 57-jarige vrouwelijke betrokkene. Voor geen van hen was er levensgevaar. 

Even later moesten de hulpverleners alweer uitrukken naar de Kleine Kortenberg in Lubbeek waar een wagen een fietser had geramd. De betrokkenen geraakten licht gewond. Nog wat later was het prijs op Steenweg in Bierbeek waar een vrachtwagen inreed op een stilstaand voertuig. 

Lees meer over