Al eens binnenkijken in vaccinatiecentrum De Roosenberg?

3 februari 2021 | 18u21 | Gepost door annpeeters
De Roosenberg
De inwoners van Bierbeek, Lubbeek en Oud-Heverlee zullen in zaal De Roosenberg in Oud-Heverlee gevaccineerd worden. De opstelling in de zaal is zo goed als in orde, nu de vaccins nog aangeleverd krijgen.

Vaccinatiecentrum de Roosenberg is in volle opbouw. Bekijk in deze time laps hoe het vaccinatiecentrum in sneltempo wordt opgebouwd.

Vanaf maart krijgen meer dan 35.000 mensen een coronavaccin. Om de vaccinatiecampagne vlot te laten verlopen is men nog op zoek naar vrijwilligers. Voor het onthaal, logistieke taken en het begeleiden van mensen naar de juiste vaccinatielijn zijn helpende handen nodig.

Ook voor het toedienen van de vaccins wordt beroep gedaan op vrijwilligers, hierbij is een medische achtergrond verplicht. Ben jij medisch geschoold en help je graag mee? Twijfel niet en stel je kandidaat.

Vrijwilligers voor het vaccinatiecentrum melden zich aan via de Eerstelijnszone Leuven Zuid, dat kan op dit formulier. Let wel, als vrijwilliger in het vaccinatiecentrum, wordt er verwacht dat je minimaal 2 tot 7 shiften per week kan invullen, voor een periode van 6 weken. Elke dag wordt verdeeld in 2 shiften van 4 uur. Dit betekent dat je minstens 8 uur per week kan meewerken en dit 6 weken lang.

Lees meer over