Politiezone verkoopt meubilair

14 december 2021 | 12u05 | Gepost door annpeeters
meubilair
De politiezone Lubbeek verkoopt het meubilair uit het oude politiegebouw. Door de coronamaatregelen kan het meubilair alleen online bekeken worden.

40 kasten, 39 bureaus, 30 bureaustoelen, 16 kledinglockers, 10 ladenblokken, 9 groene keukenstoelen, 6 kapstokken, 5 loten elektronische apparatuur, 1 smartboard, 5 kluizen, 4 zitbanken, 4 blauwe houten keukenstoelen, 4 stoelen overtrokken met stof, 2 lederen stoelen met houten armleuning, een eettafel en een computertafeltje, dat is wat er te koop is bij Politiezone Lubbeek. Het gaat om de inboedel van het oude politiekantoor. 

Door de coronamaatregelen kan het meubilair alleen online bekeken worden op de website. Geïnteresseerden kunnen voor 17 december om 14 uur een bod uitbrengen onder gesloten omslag, te versturen naar Politiezone Lubbeek, t.a.v. hoofdcommissaris Walter Vranckx, Gellenberg 18 te 3210 Lubbeek met vermelding "verkoop van meubilair". Op 20 december worden de omslagen geopend en een dag later worden de goederen toegewezen aan de hoogste bieder. 

Lees meer over