Lien (18) dingt naar het kroontje van Miss Vlaams-Brabant

20 juni 2020 | 13u27 | Gepost door redactie
Lien (18) dingt naar het kroontje van Miss Vlaams-Brabant
Lien De Buyser uit Lubbeek is geselecteerd voor de wedstrijd ‘Miss Vlaams-Brabant 2021’ en hoopt door te stoten naar de Miss België 2021-wedstrijd. De stemlijnen zijn geopend, wil je Lien steunen, stuur dan MVB28 naar 6665, het kost je 1 euro per sms, stemmen kan zoveel je wil. “Ik woon al sinds mijn vierde in […]
Het bericht Lien (18) dingt naar het kroontje van Miss Vlaams-Brabant verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lien De Buyser uit Lubbeek is geselecteerd voor de wedstrijd ‘Miss Vlaams-Brabant 2021’ en hoopt door te stoten naar de Miss België 2021-wedstrijd. De stemlijnen zijn geopend, wil je Lien steunen, stuur dan MVB28 naar 6665, het kost je 1 euro per sms, stemmen kan zoveel je wil.

“Ik woon al sinds mijn vierde in Lubbeek, voordien heb ik in Lovenjoel gewoond. Als kind ging ik knutselen in ACE, dansen bij Rocho en speelde ik volley bij de Lizzards. Momenteel studeer ik interieurvormgeving in Brussel en ben ik actief in klimclub Hungaria in Leuven als trainster en begeleider van sportkampen. Daarnaast ben ik actief lid van het jongerencomité van AFS Bro (Brabant Oost), een uitwisselingsorganisatie voor jongeren die een trimester/semester/schooljaar in het buitenland willen studeren/wonen in een gastgezin. Zelf ben ik in 2018 op uitwisseling geweest in Uruguay. En nu waag ik mij aan het avontuur van Miss België, het zou mij plezier doen mochten jullie mij steunen”, zegt Lien De Buyser.

Foto:Miss België

Het bericht Lien (18) dingt naar het kroontje van Miss Vlaams-Brabant verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over