Gratis circus kinderanimatie en ondersteuning voor ouders tijdens corona

17 April 2020 | 12u12 | Gepost door redactie
Gratis circus kinderanimatie en ondersteuning voor ouders tijdens corona
Jokke Vanderlinden (36jaar, circusartiest) en Shana Roomers (28 jaar, coach en artieste) bleven niet bij de pakken zitten tijdens de coronacrisis. Daarom geven ze gratis circus kinderanimatie en ondersteuning voor ouders die even met de handen in het haar zitten.
Het bericht Gratis circus kinderanimatie en ondersteuning voor ouders tijdens corona verscheen eerst op Leuven Actueel.

“Het is geen makkelijke tijd en het vraag van ieder van ons de nodige flexibiliteit, dan kunnen we er maar beter het beste van maken en doen wat we graag doen! Mensen blij maken dus,” citeert het jonge koppel.

Cirkoko is een totaal entertainment pakket, vol met voorstellingen, workshops en spelletjes voor de hele familie en dat in een magisch circus jasje. Onder het motto ‘samen tegen corona’ lanceren ze nu een volledig online platform waarin ze met zijn tweeën een bonte groep circuspersonages tot leven hebben geroepen, die de kinderen wil entertainen en laten lachen, maar hun evengoed iets wil bijleren. Zo maakten ze al een memoryspel, het Circus ABC, kleurenplaten en het opruimlied. Dit allemaal gratis.

“We proberen jonge kinderen samen te brengen en op een creatieve manier te laten genieten, maar ook de ouders even een koffie-momentje te geven!”

Om de ouders een hart onder de riem te steken, zal Shana ook elke week tips en tricks geven om de gezinssfeer te optimaliseren.

Elke week staat een ander thema centraal dat de kinderen en hun ouders in deze bijzondere periode bezighouden zoals planning en communicatie, samen- en/of alleen spelen, praten over gevoelens, huiswerk maken, leren en volhouden. Al de filmpjes en activiteiten zijn terug te vinden en te downloaden op de website www.cirkoko.be/cir-kokon?utm_source=rss&utm_medium=rss en op de facebookpagina www.facebook.com/cirkoko?utm_source=rss&utm_medium=rss

Ze hopen zoveel mogelijk kinderen te laten lachen en mee te nemen in hun Cirkoko-avontuur.

“Als er vragen zijn, aarzel niet ze te stellen! Wij zitten in ons kot!”

Het bericht Gratis circus kinderanimatie en ondersteuning voor ouders tijdens corona verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over