Holsbeekse jeugdbewegingen dagen elkaar uit

16 April 2020 | 12u48 | Gepost door redactie
Kwadenhoek wordt dé speel- en ontmoetingsplek van Wilsele
Om de Holsbeekse jeugd aan te moedigen om ook in de tweede week van de paasvakantie in hun kot te blijven, zette de jeugdraad samen met de Holsbeekse jeugdbewegingen (Chiro Holsbeek-Plein, Chiro Holsbeek-Dorp, Chiro Kortrijk-Dutsel, KLJ Nieuwrode en Jeugdhuis Tveldeke) het online event ‘Holsbeek blijft in zijn kot’ op poten.
Het bericht Holsbeekse jeugdbewegingen dagen elkaar uit verscheen eerst op Leuven Actueel.

Elke dag verschijnt er op het Facebook-event een uitdaging van één van de jeugdbewegingen om in “je kot” te volbrengen. Elk lid, elke ouder of zelfs sympathisanten kunnen een geslaagde challenge posten in het Facebook-event.

Zo daagde KLJ Nieuwrode iedereen uit om thuis de ‘shoe-challenge’ te proberen en een geslaagde poging ervan op Facebook te zetten, en bereikte zo meer dan 500 mensen.

Op donderdag roept Chiro Holsbeek-Dorp om met zo veel mogelijk mensen in eigen tuin een tent op te zetten en er een echte ‘staycation’ van te maken.

“De corona-maatregelen zijn voor niemand fijn en ook jongeren zien er van af: ze missen het sociaal contact met vrienden en familie. Om iedereen aan te moedigen om door te zetten en te tonen dat we allemaal “in ons kot” zitten, en daar ook best blijven, hebben we dit ludiek event opgezet. De winnende jeugdbeweging krijgt als prijs een activiteit betaald op zijn jaarlijks zomerkamp,” vertelt schepen van Jeugd Bram Van Baelen.

Link: https://www.facebook.com/events/2609586612486809/permalink/2618887984890005/?utm_source=rss&utm_medium=rss

Het bericht Holsbeekse jeugdbewegingen dagen elkaar uit verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over