‘Monopoly Koers’ gelanceerd in Sven Nys Cycling Center

2 weken geleden
door Redactie

In het Sven Nys Cycling Center werd de nieuwe editie van het gekende spelbord Monopoly gelanceerd. Toerisme Vlaams-Brabant en het Sven Nys Cycling Center zijn partner in het project. Het spel verschijnt in het najaar in de winkelrekken.

In ‘Monopoly Koers’ kopen de deelnemers geen straten maar legendarische hellingen en kasseistroken, zoals de Muur van Geraardsbergen en Carrefour de l’ Arbre. De stations worden in deze editie vervangen door wielercentra, waaronder ook het Sven Nys Cycling Center in Baal.

“Monopoly is een klassieker waar elke generatie plezier aan beleeft. We zijn dan ook blij dat het Sven Nys Cycling Center een plekje krijgt in dit gezelschapsspel. Nu kan je eigenaar worden van de Balenberg”, zegt Monique Swinnen, gedeputeerde voor toerisme.

Vanaf vandaag kan men ook stemmen welke ‘straat’ de duurste van het spel moet worden. De Koppenberg, Poggio en de Velodrome in Roubaix zijn enkele van de kanshebbers. Het publiek zal beslissen. Stemmen kan nog tot 29 mei op www.monopolykoers.be

Over de auteur

Redactie