De Gempemolen lanceert De Afhaalbomma

Ann Peeters
2 maanden geleden
door Ann Peeters

Brasserie De Gempemolen in Tielt-Winge heeft vorige week, naar aanleiding van de coronacrisis, een nieuw concept gelanceerd: De Afhaalbomma.

“We kregen heel wat vraag naar afhaalgerechten en de eventuele mogelijkheid tot het leveren van gerechten aan huis. Vandaar De Afhaalbomma: bommagerechten die je gemakkelijk kan afhalen, thuis opwarmen en eventueel invriezen omdat het versgemaakte bereidingen zijn (hamsteren is voor één keer dus wel toegestaan).”

“We zijn een weekje verder en De Afhaalbomma heeft haar werk. Niet alleen in ‘arbeid’ maar ook in ‘mensen gelukkig maken’ blijkbaar. De reacties zijn hartverwarmend. Dat doet ons deugd! Daarom heeft de bomma niet stilgezeten en het assortiment ‘bommagerechten’ nog wat uitgebreid.”

Bestellen kan enkel via de site, en omwille van veiligheidsredenen is alleen betaling met Bancontact toegestaan op het moment van afhalen of belevering. Afhalen kan steeds op woensdag, vrijdag en zaterdag van 16.30 tot 18.30 uur. Leveren doen we op donderdag tussen 16 en 19 uur, naargelang de bestellingen.

 

Over de auteur

Ann Peeters

Ann Peeters