OHL wint eerste oefenwedstrijd met forfaitcijfers tegen Kessel-Lo, aanwinst Holzhauser laat zich zien

Nieuwkomer Holzhauser liet zijn kunnen zien bij OHL
In het eerste oefenduel van OHL tegen tweedeprovincialer KVC Kessel-Lo 2000 werd het 5-0. De wedstrijd werd gespeeld op het oefenveld van OHL aan de Korbeekdamstraat in Oud-Heverlee, de Banqup Academy.

In de eerste helft zette Oostenrijkse aanwinst Raphael Holzhauser twee keer de netten bol. Hij opende op vrije trap en daarna zette hij een licht gegeven strafschop om. Nsingi maakte kort voor rust de 3-0.

Na de pauze konden de enkele honderden toeschouwers OHL zien uitlopen, dit via Maertens en Breughelmans. Bij de bezoekers van KVC Kessel-Lo 2000 toonde doelman Beelen zich soms als redder in nood. Voor Kessel-Lo betekende dit het einde van hun seizoen, voor OHL het begin van hun voorbereiding. Nu trekken ze op stage naar het Nederlandse Horst.