Tim Bex wint vijfde quiz én etentje

Stelplat zoekt (amateur)chefs
Tien weken lang lanceren we iedere week op maandag een quiz via onze nieuwe app Leuven Actueel. Tim Bex uit Bierbeek mag zich de trotse winnaar noemen van de vijfde quiz én een etentje in Het land aan de overkant.

Elke wedstrijd bestaat uit één of meerdere meerkeuzevragen en één schiftingsvraag: wie alle vragen juist beantwoordt en het juiste antwoord op de schiftingsvraag het dichtst benadert, wint een etentje in afwisselend Het land aan de overkant, Brasserie 500 en St-Jean. De bonnen blijven één jaar geldig, zodat je voldoende tijd hebt om je bon te verzilveren na de verplichte coronasluiting.

Vorige week werd de vijfde quiz gelanceerd, en die won Tim Bex. Hij beantwoordde de volgende vraag juist:

Hoeveel is een huis gemiddeld duurder in Leuven dan in de tweede duurste centrumstad Gent? Juist antwoord: 71.802 euro

Daarnaast benaderde Tim het correcte antwoord op de schiftingsvraag het dichtst. Hoe vaak zal de app van Leuven Actueel op zondagavond 22 november om 22 uur gedownload zijn? Het juiste antwoord was 2.704, Tim gokte exact het juiste aantal. Daarmee won hij een etentje in Het land aan de overkant.

In totaal namen 136 personen deel aan de quiz, 95 van hen hadden de meerkeuzevraag juist. Wil jij ook deelnemen aan de wedstrijd en kans maken op een gratis etentje? Neem dan nog tot zondagavond 20 uur deel aan de vijfde quiz via onze app Leuven Actueel. Die kan je downloaden via Google Play Store (Android) of iOS (Apple). Nadien volgt er telkens een nieuwe wedstrijd op maandag.

Lees meer over