Verkeersongevallen: een overzicht

3 maart 2020 | 21u07 | Gepost door redactie
Bromfietser zwaargewond
Maandagmiddag kwam een 20-jarige fietsster uit Leuven ten val in de Andreas Vesaliusstraat in Leuven nadat ze tegen een openstaand portier reed. Een 29-jarige bestuurder uit Heusden-Zolder parkeerde zijn auto, opende zijn portier en nam ondertussen zijn laptop op de passagierszetel. Ondertussen knalde het slachtoffer tegen zijn openstaand portier. De fietsster werd met lichte verwondingen […]
Het bericht Verkeersongevallen: een overzicht verscheen eerst op Leuven Actueel.

Maandagmiddag kwam een 20-jarige fietsster uit Leuven ten val in de Andreas Vesaliusstraat in Leuven nadat ze tegen een openstaand portier reed. Een 29-jarige bestuurder uit Heusden-Zolder parkeerde zijn auto, opende zijn portier en nam ondertussen zijn laptop op de passagierszetel. Ondertussen knalde het slachtoffer tegen zijn openstaand portier. De fietsster werd met lichte verwondingen naar het Heilig Hartziekenhuis overgebracht.

Maandagmiddag kwam een 21-jarige fietsster uit Leuven in de Goudsbloemstraat ten val. Het slachtoffer verloor de controle over het stuur van haar fiets en reed tegen een voertuig om vervolgens tegen de grond te gaan. Ze werd met lichte verwondingen naar het UZ Gasthuisberg overgebracht.

Maandagnamiddag werd een 41-jarige fietser uit Haacht naar het UZ Gasthuisberg overgebracht na een aanrijding met een voertuig. Het slachtoffer reed op de Bondgenotenlaan richting Leuven Station toen een achterwaarts de rijbaan opdraaide. Het kwam tot een aanrijding waarbij de fietser aan het linkerbeen gewond raakte.

Het bericht Verkeersongevallen: een overzicht verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over