TRILL brengt jongeren opnieuw samen in het Leuvense Stadspark

Trill
Wie zomer zegt, zegt picknicken in het park en dat hebben ze bij TRILL geweten. Op 24 juni en 1 juli toveren ze, samen met de twee curatoren Isha Frateur en Lars Mwasha, het Sint-Donatuspark om voor TRILL & CHILL SUMMER PICnic. Samen met de Leuvense DJ’s Sosu, Hygra, Fengari en She The DJ geven ze er de aftrap voor de zomervakantie.

TRILL is het resultaat van de fusie tussen Artforum en Urban Woorden. Met TRILL & CHILL SUMMER, een concept dat in telkens andere vorm ook in Antwerpen en Gent zal plaatsvinden, willen ze de nieuwe organisatie officieel lanceren. 

Met de Leuvense PICnic-editie kunnen alle jongeren het einde van de examens vieren. De jongerencuratoren Isha Frateur en Lars Mwasha creëerden onder de vleugels van TRILL het volledige concept. En dat concept gaat als volgt: breng je vriendengroep en eten en drinken mee, zorg voor een originele picknick-set-up en goeie outfits (er is een photobooth) en TRILL zorgt voor de rest. DJ’s Sosu, Hygra, Fengari en She The DJ maken er gegarandeerd een feestje van.

Inschrijven is volledig gratis, maar wel verplicht. Dat doe je op bitly.com/trillchill. Op de hoogte blijven? Check dan zeker ook @trillvzw op Instagram.

Foto: Isha Frateur

Lees meer over