Sioen trapt reeks lunchconcerten op gang

6 maart 2020 | 11u13 | Gepost door redactie
Het Depot last concerten voorlopig niet af
Afgelopen woensdag werd in Het Depot in Leuven een nieuw initiatief gelanceerd, namelijk gratis lunchconcerten. Singer-songwriter Sioen mocht de spits afbijten van organisator BILBO.
Het bericht Sioen trapt reeks lunchconcerten op gang verscheen eerst op Leuven Actueel.

Het woord zegt het al: tijdens de lunchconcerten zal telkens een andere artiest ’s middags een optreden geven in Het Depot. Het eerste concert vond afgelopen woensdag plaats. De sympathieke singer-songwriter Sioen had geen enkele moeite om het kleine zaaltje van Het Depot te doen volstromen. Sommige mensen aten hun boterhammen al op voor de start van het optreden. Kwestie van nog meer te kunnen genieten van de liedjes van Sioen. Anderen kozen ervoor om hun lunchpakket op te eten tijdens het concert.

Voor dit eerste lunchconcert kwam een mooi publiek opdagen. De zaal was goed gevuld, met alle soorten leeftijden. Ook een groep blinde jongeren woonde het concert bij. De reacties waren alvast lovend. Iedereen leek het lunchconcert de ideale pauze te vinden om het hoofd leeg te maken vooraleer namiddag weer aan de slag te gaan op kantoor.

Na het concert vond een signeersessie plaats voor de fans van Sioen.

Het bericht Sioen trapt reeks lunchconcerten op gang verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over