PolParol bestaat 10 jaar en viert feest

5 juni 2019 | 22u39 | Gepost door redactie
PolParol bestaat 10 jaar en viert feest
PolParol, een praatcafé voor iedereen, maar met bijzondere aandacht voor psychisch kwetsbare buurtbewoners, viert zijn 10e verjaardag. Buurtcentra Leuven en De Hulster vzw organiseren daarom een groot verjaardagsfeest op donderdag 6 juni in Buurtcentrum Mannenstraat. Iedereen die PolParol een warm hart toedraagt is er welkom vanaf 18 uur.
Het bericht PolParol bestaat 10 jaar en viert feest verscheen eerst op Leuven Actueel.

In 2009 startte Leuvenaar Pol Depreitere met PolParol, een praatcafé voor iedereen maar met speciale aandacht voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Dankzij een geslaagde samenwerking met heel wat Leuvense partners (vzw De Hulster, ’t Collectief, UPC KU Leuven campus Kortenberg, stad Leuven en Buurtcentrum Mannenstraat) vormt PolParol intussen al 10 jaar een vaste waarde voor de bezoekers, buurtbewoners en collega’s van Buurtcentrum Mannenstraat. Het praatcafé slaagt erin een brug te slaan tussen psychisch kwetsbare Leuvenaars en buurtbewoners, maar ook naar de rest van de stad.

Verjaardagsfeest
Op donderdag 6 juni organiseren Buurtcentrum Mannenstraat en De Hulster, met de steun van verschillende partners, vrijwilligers en sympathisanten, een groot verjaardagsfeest in het buurtcentrum. Iedereen kan er van 18 tot 21 uur genieten van een lekkere maaltijd en fijne muziek.

Het bericht PolParol bestaat 10 jaar en viert feest verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over