Ongevallen: een overzicht

1 november 2019 | 11u22 | Gepost door redactie
Vrouw aangereden door wagen
Twee passagiers uit een auto, die donderdagavond omstreeks 17 uur op de Diestsevest ter hoogte van een oversteekplaats voor voetgangers langs achter werd aangereden, raakten door de klap lichtgewond. Ze moesten niet naar het ziekenhuis. De auto die op hun voertuig was ingereden bleek niet verzekerd te zijn. Het voertuig werd in beslag genomen en […]
Het bericht Ongevallen: een overzicht verscheen eerst op Leuven Actueel.

Twee passagiers uit een auto, die donderdagavond omstreeks 17 uur op de Diestsevest ter hoogte van een oversteekplaats voor voetgangers langs achter werd aangereden, raakten door de klap lichtgewond. Ze moesten niet naar het ziekenhuis. De auto die op hun voertuig was ingereden bleek niet verzekerd te zijn. Het voertuig werd in beslag genomen en versleept naar de stallingsplaats van politie. Bovendien bleek de bestuurder van deze auto een rijverbod te hebben. Beide bestuurders legden een negatieve ademtest af.

Donderdagavond omstreeks 17.45 uur raakten twee voertuigen op de Meerdaalboslaan in een aanrijding betrokken. De bestuurder en de passagier uit één voertuig werden overgebracht naar het Heilig Hartziekenhuis. Ze waren beiden licht gewond. Beide bestuurders legden een negatieve ademtest af.

Een autobestuurder uit Ham moest vrijdagmorgen omstreeks 4.30 uur zijn rijbewijs 6 uur inleveren, nadat hij een positieve ademtest had afgelegd. De bestuurder werd door een patrouille uit het verkeer gehaald op de Mechelsesteenweg, nadat hij hen was opgevallen door zijn wel erg vlotte rijstijl.

Een fietser uit Kessel-Lo moest donderdagnacht omstreeks 0.30 uur voor verzorging naar het ziekenhuis, nadat hij in de Brusselsestraat ter hoogte van de Remyvest ten val was gekomen. Hij hield aan de val een bloedende wonde aan de kin over. De man had te veel gedronken.

Een fietsster uit Heverlee werd donderdagnacht omstreeks 3 uur met een ziekenwagen overgebracht naar het Heilig Hartziekenhuis, nadat ze in de Tiensestraat ten val kwam. De dame liep bij de val een bloedende hoofdwonde op. De vrouw was duidelijk onder invloed van alcohol. Ze kon echter geen ademtest afleggen.

Een fietser uit Diest kwam donderdagavond omstreeks 18 uur in de Koetsweg ten val toen hij met zijn fiets het voetpad wilde oprijden. Hij liep daardoor enkele blauwe plekken en schuursporen op in het aangezicht. Hij werd voor verzorging met een ziekenwagen overgebracht naar het Heilig Hartziekenhuis.

Het bericht Ongevallen: een overzicht verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over