MINI Juma Leuven veilt unieke MINI gemaakt door Jeroom voor Kinderziekenhuis Heilig Hart Leuven

MINI Juma Leuven veilt unieke MINI voor Kinderziekenhuis Heilig Hart Leuven

Op 24, 25 en 26 juni vindt een nieuwe editie van de Abdijfeesten in Vlierbeek plaats. Op het programma staan optredens, kinderanimatie, fietstochten met verschillende afstanden en de Vlierbeekrun. De volledige opbrengst van de Abdijfeesten zal geschonken worden aan vzw ‘Family Friendly Projects’, een initiatief van de artsen van de dienst kindergeneeskunde van het Regionaal Ziekenhuis Heilig Hart Leuven.

MINI Juma is al jaren een trouwe sponsor en kwam voor de tiende editie van Abdijfeesten met een speciaal idee om extra fondsen te verzamelen. Jeroom Snelders neemt sinds 2019 het peterschap van vzw Family Friendly Projects op zich. Op vraag van MINI Juma ontwierp hij een unieke wrapping voor een MINI op kinderformaat. “Om dit wagentje nog unieker te maken hebben we het laten handtekenen door Charlie Cooper, de kleinzoon van de oprichter van de MINI Cooper en bekende racelegende in Engeland. Het is dus echt een uniek exemplaar", vertelt Kristina Korolinskaia, marketing manager van BMW & MINI Juma.

Gunter Van Lent, de concessiehouder van BMW- en MINI-vestigingen in Leuven en Mechelen heeft alvast een eerste bod van 500 euro uitgebracht . Iedereen kan zijn bod uitbrengen via een online veiling. Op vrijdag 24 juni gaat dit extravagant exemplaar onder de hamer aan de hoogste bieder.

Lees meer over