Inbraken tijdens Kerstdagen

26 december 2019 | 13u03 | Gepost door redactie
Dieven stelen soepjes uit werfkeer
De voorbije Kerstdagen werd op verschillende plaatsen ingebroken of geprobeerd om in te breken. In één geval werden drie daders gefilmd door een bewakingscamera van een woning. Meestal werd een raam geforceerd. In enkele gevallen werden geen braaksporen aangetroffen.
Het bericht Inbraken tijdens Kerstdagen verscheen eerst op Leuven Actueel.

In Leuven werd ingebroken in de Janseniusstraat. Daar werden onder meer een laptop en de autosleutels van de auto die wel nog steeds voor de deur geparkeerd stond, gestolen. Een rugzak die eveneens werd meegenomen, werd later in de stad teruggevonden. In de Boerenkrijglaan werden bij een inbraak onder meer cash geld en enkele juwelen gestolen.

In Kessel-Lo werden ingebroken in twee woningen in de Koetsweg. In één woning werd niets gestolen, in het tweede huis werden een iPhone en portefeuille meegenomen. Bij een derde woning raakten de inbrekers niet binnen. De verstevigde buitendeur kon niet worden opengebroken en de daders moesten afdruipen zonder buit. Ook bij twee huizen in de Partisanenstraat en in de Lodreef, waar braaksporen werden aangetroffen, slaagden inbrekers er niet in om binnen te geraken. In de August Vermeylenlaan slaagden ze daar wel in en werden een laptop en cash geld gestolen. Ook in de Guldensporenlaan konden dieven enkele sieraden buit maken bij een gelukte inbraak.

In Heverlee werd ingebroken in een huis in de Termunckstraat en werden enkele juwelen gestolen. Dat was eveneens het geval in een woning in de Saffranenbergstraat.

In Wilsele werd ingebroken in drie aanpalende woningen in de Louis Woutersstraat. Het is niet bekend wat er werd gestolen. En toen drie onbekende mannen op Kerstavond een achterdeur van een woning in de Bermstraat probeerden openbreken, slaagden ze daar niet in. Ze moesten er onverrichter zaken vandoor gaan zonder buit. Hun inbraakpoging werd wel gefilmd.

Het bericht Inbraken tijdens Kerstdagen verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over