Gewezen studiemeester HDC overleden

18 december 2021 | 09u21 | Gepost door annpeeters
dirk Goossens
Dirk Goossens is niet meer, hij is op 71-jarige leeftijd overleden. 

Wie school liep in het Heilig Drievuldigheidscollege in Leuven zal Dirk Goossens misschien ook wel kennen als 'De Vladdi'. Hij was steeds begaan met zijn leerlingen en het was een man met het hart op de juiste plaats. Veel sterkte aan familie en vrienden.

"Het is met intense droefheid dat we dit bericht delen: Dirk Goossens, gekend als “De Vladdi”, is afgelopen donderdag overleden. Voor wie hem niet kent: Dirk is jarenlang secretariaatsmedewerker geweest op HDC. Maar meer nog dan secretariaatsmedewerker, was hij een figuur zoals er geen twee bestaan", laat de directie van HDC weten. "Achter een wat slordig uiterlijk, zat een hart van koekebrood. Achter een wat onhandig voorkomen, zaten warme contacten met de hele school. Achter zijn complete onkunde inzake computers, had hij zijn bijzondere rol en functie in het secretariaat. Dirk zag in elke leerling een potentiële Jezus. Dat typeert zijn goede inborst. We wensen Dirks familie heel veel sterkte en hopen dat zij evenveel warme herinneringen aan hem koesteren als wij."

Ex- collega Peter De Ryck: "De Vladdi was een fenomeen op school, door iedereen geliefd en gerespecteerd. DE man die altijd aanwezig was bij elke activiteit. De school was voor hem een thuis met vele vrienden. Ook later bij de bijeenkomsten van de gepensioneerden wist hij bij elk diner een speech in mekaar te knutselen, hoewel hij (letterlijk) niet zo handig was. We misten hem op school en nu nog meer dan vroeger. Het was een uniek persoon. Een leegte blijft over."

Condoleren kan hier

Lees meer over