Drie vrouwen betrapt tijdens inbraakpoging

26 juni 2020 | 14u07 | Gepost door redactie
Opnieuw inbraken in Kessel-Lo
Donderdagnamiddag werden drie vrouwen betrapt terwijl ze probeerden in te breken in een appartement op de Celestijnenlaan in Heverlee. Het drietal probeerde om de voordeur van het appartement te forceren, maar slaagden hier niet in. Ze hadden niet door dat de bewoner hen ondertussen van aan de andere kant van de deur door het kijkgaatje […]
Het bericht Drie vrouwen betrapt tijdens inbraakpoging verscheen eerst op Leuven Actueel.

Donderdagnamiddag werden drie vrouwen betrapt terwijl ze probeerden in te breken in een appartement op de Celestijnenlaan in Heverlee. Het drietal probeerde om de voordeur van het appartement te forceren, maar slaagden hier niet in. Ze hadden niet door dat de bewoner hen ondertussen van aan de andere kant van de deur door het kijkgaatje in de gaten hield. De opmerkzame man verwittigde meteen de politie en hield het drietal in het oog terwijl ze zich uit de voeten maakten met een Franse vluchtauto. De Leuvense politie kwam met verschillende ploegen ter plaatse en een patrouille van het fenomeenteam kon de drie vrouwen en hun voertuig in de buurt aantreffen. Ze werden ingerekend en ter beschikking gesteld van het parket.

Inbraak in Vriesenhof

In de nacht van donderdag op vrijdag werd er ingebroken in een appartement in het Vriesenhof in Leuven. De inbrekers drongen het appartement binnen via de voordeur en doorzochten de woonkamer. Ze gingen aan de haal met cash geld uit de portefeuille van de bewoonster. Toen de diefstal de volgende ochtend opgemerkt werd verwittigde het slachtoffer de politie. Er werd proces-verbaal opgesteld door de Leuvense politie.

Het bericht Drie vrouwen betrapt tijdens inbraakpoging verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over