Dief gevat in uz Gasthuisberg

14 november 2019 | 14u33 | Gepost door redactie
Dief gevat in uz Gasthuisberg
Dankzij alerte verpleegkundigen en de hulp van de bewakingsdienst werd woensdag in UZ Gasthuisberg een dief gevat, die in een kamer de gsm van een bedlegerige patiënte had gestolen. Het 74-jaar oude slachtoffer merkte ondanks haar slaperige toestand op hoe een onbekende man met rugzak haar kamer binnensloop en de gsm van haar nachtkastje nam. […]
Het bericht Dief gevat in uz Gasthuisberg verscheen eerst op Leuven Actueel.

Dankzij alerte verpleegkundigen en de hulp van de bewakingsdienst werd woensdag in UZ Gasthuisberg een dief gevat, die in een kamer de gsm van een bedlegerige patiënte had gestolen.

Het 74-jaar oude slachtoffer merkte ondanks haar slaperige toestand op hoe een onbekende man met rugzak haar kamer binnensloop en de gsm van haar nachtkastje nam. De vrouw verwittigde de verpleegkundigen die samen met het veiligheidspersoneel van het ziekenhuis naar de verdachte op zoek gingen en hem even later konden aantreffen.

De politie nam hem mee voor verhoor en vond de gsm van de dame terug in een broekzak van de opgepakte man, een 39-jarige die verblijft in Namen. De dame kreeg haar gsm terug. Ten laste van de opgepakte man werd een pv voor diefstal opgesteld.

Het bericht Dief gevat in uz Gasthuisberg verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over