Aaron (30) en Lies (27) fietsen naar Australië voor het goede doel

25 augustus 2019 | 07u58 | Gepost door redactie
Aaron (30) en Lies (27) fietsen naar Australië voor het goede doel
Lies Sinnesael en Aaron Matthy vertrekken op 2 september 2019 met de fiets van Brugge naar Australië en laten zich daarbij sponsoren ten voordele van Join2Bike, het beweegproject dat verbonden is aan UZ Pellenberg.
Het bericht Aaron (30) en Lies (27) fietsen naar Australië voor het goede doel verscheen eerst op Leuven Actueel.

“We houden beiden van avontuur en wilden al lang een grote reis maken”, zegt Lies Sinnesael.  “We wilden het eens op een andere manier aanpakken, auto, moto en bromfiets waren onze eerste ideeën, maar we wilden meer vrijheid en dichter bij de mensen staan. Zo kwamen we op het idee om met een e-bike te reizen. We gaan de fietsen zoveel mogelijk proberen op te laden met onze zonnepanelen. Op 2 september is het zover, dan vertrekken we vanuit Brugge naar Australië. We koppelen ons avontuur aan een goed doel, Join2Bike. We kozen voor dit doel, omdat de moeder van Aaron niet langer in staat is om met een gewone fiets te rijden. Join2bike neemt dergelijke mensen op sleeptouw met speciale fietsen en zorgt ervoor dat ze op die manier toch nog een stukje zelfstandigheid behouden. Om die mensen een hart onder de riem te steken en te tonen dat ze er niet alleen voorstaan, zamelen wij geld voor hen in.”

Vanuit Brugge reizen Lies en Aaron naar Frankrijk – Spanje – overzet naar Afrika van Gibraltar naar Marokko – Algerije – Tunesië – overzet naar Italië – Oostenrijk – Kroatië – Griekenland – Georgië – Azerbeidzjan – Turkmenistan – Oezbekistan – Tadzjikistan – China – Myanmar – Maleisië – Singapore en Indonesië om tenslotte hun droomlocatie Australië te bereiken. Je kan de avonturen van Lies en Aaron hier volgen. Ook op Facebook zullen regelmatig berichten gepost worden.  Op beide plaatsen vind je vanaf nu ook de link om deze kanjers te sponsoren.

Het bericht Aaron (30) en Lies (27) fietsen naar Australië voor het goede doel verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over