Bijzonder jubileum voor Keerbergse voetbalclub

jubileum ksc keerbergen
Op zaterdag 31 juli organiseert de Keerbergse voetbalclub KSC Keerbergen om 19u30 een galamatch naar aanleiding van het 60-jarige jubileum van de allereerste kampioenenploeg van den Eska.

Het seizoen 1961-1962 was een heel belangrijk seizoen voor de Keerbergse voetbalclub, die toen nog onder de naam Sporting Brabantse Kempen Keerbergen door het leven ging. Hun eerste ploeg speelde dat seizoen voor het eerst kampioen. Om dit jubileum niet onopgemerkt voorbij te laten gaan worden de oude gloriën van toen op 31 juli geëerd en in de bloemetjes gezet met een vriendschappelijke derby tussen KSC Keerbergen en de Lozenhoek. De vedetten van toen kunnen met een hapje en een drankje wat bijpraten en memorabele verhalen van vervlogen tijden oprakelen met hun oude ploegmakkers. Iedereen van Keerbergen en omstreken is uitgenodigd om deze kampioenen van weleer terug te zien en te komen supporteren op dé derby van Keerbergen.

De wedstrijd, die start om 19u30 aan de Raambeekweg, wordt voorafgegaan door een muzikale hulde gebracht door fanfare De Eendracht. De club vraagt dan ook aan alle supporters om al om 19 uur aanwezig te zijn voor de grote huldiging.

Lees meer over