Gezocht: gezelschapsspelletjes, knutselmateriaal en hippe tienerspullen

17 november 2021 | 09u40 | Gepost door annpeeters
speelgoed
Voor sommige mama’s en papa’s is het bestellen van de kerstman te duur. Daarom helpt het OCMW van Holsbeek graag een handje en zorgen ze jaarlijks, waar ze kunnen, voor een leuk extraatje onder de kerstboom. Op 6, 7 en 8 december 2021 houden ze een speelgoedinzameling.

Een warm gebaar dat, dankzij de steun van heel wat helpende handen (ouders, kinderen, scholen, handelaars...), ook de voorbije jaren heeft geleid tot een groot succes in Holsbeek. Vergeten speelgoed maakt andere kinderen blij.

"We kunnen vooral gezelschapsspelletjes, knutselspullen en speelgoed voor tieners goed gebruiken. Zowel gebruikte (maar wel graag volledige en in de originele verpakking) als nieuwe spullen zijn welkom. Boekjes, puzzels, knuffels en speelgoed voor baby’s en peuters hebben we nog in voorraad. We vragen vriendelijk om dit niet binnen te brengen", zegt Anne Van Goidsenhoven, schepen van welzijn.

De sociale dienst van het OCMW tovert de giften om tot leuke geschenkjes en levert alles tijdens de Kerstperiode aan huis. Wat over is, schenken ze aan de speelpleinwerking, kinderopvang op school of een goed doel.

Speelgoed afleveren kan op 6, 7 en 8 december tussen 14 en 16 uur in het OCMW van Holsbeek, Dreef 1.

Lees meer over