Memorial herdacht André Vertommen voor de vierde keer

memorial andré vertommen
Afgelopen weekend hebben tal van handballers in Haacht het beste van zichzelf geven op de vierde editie van de Memorial André Vertommen. Dit jeugdtornooi was vier jaar geleden in het leven geroepen om de in 2017 overleden bezieler van handbalclub Atomix te blijven herdenken.

Op 4 september 2017 overleed André Vertommen op 66-jarige leeftijd. Sindsdien organiseerde de Haachtse handbalclub Atomix jaarlijks rond die datum een memorial om hem te bedanken voor alles wat hij voor de club, en het handbal in het algemeen. En dat was heel veel. André was als handballer één van de eerste leden van Atomix, de club waarvan hij al snel secretaris werd, hij gaf er training, ging mee op stages, was ook penningmeester, niet alleen van Atomix, maar ook op nationaal vlak. Hij zorgde zelfs voor vervoer van kinderen die niet op de handbal raakten.

Voor dit en nog veel meer werd  afgelopen weekend, intussen al voor de vierde keer, de memorial als jeugdtornooi ingericht. Gespreid over twee dagen en verspreid over de sporthal van Haacht en Keerbergen, namen er meer dan 25 teams aan deel. Van de eigen club Atomix tekenden 6 teams present. 

Lees meer over