Bierbeekse politieke partijen brengen een gezamenlijke nieuwjaarswens

23 december 2020 | 09u16 | Gepost door annpeeters
affiche
Een bijzonder jaar eindigt met een bijzondere actie. De vijf Bierbeekse politieke partijen slaan de handen in elkaar om een gezamenlijke nieuwjaarswens te brengen: ‘Samen voor een hoopvol 2021! #warmbierbeek’.

"Het was een jaar vol corona. Ons sociaal en familiaal leven werd stevig verstoord. We kregen economische tegenslagen te verwerken. Mensen hebben dierbaren verloren. En nu moeten we op een bijzondere manier kerst en nieuwjaar vieren. In zo’n jaar willen de Bierbeekse politieke partijen samen naar buiten treden. De crisis maakt duidelijk dat we onze samenleving beter kunnen organiseren voor de uitdagingen van morgen. Hierover bestaan vaak meningsverschillen tussen de partijen, maar de constante is dat we het allemaal goed voor hebben met onze inwoners en onze gemeente.", zeggen Burgemeester Johan Vanhulst en initiatiefnemer Schepen van Welzijn Stefaan Van Haegenborg.

Met een 20-tal grote affiches verspreid in de verschillende deelgemeenten wensen de vijf politieke partijen de Bierbekenaren samen op een warme manier een hoopvol 2021 toe.

Lees meer over