Win één van vijf duo-VIP-tickets voor het Amazing Thai Festival!

Thai festival

Dit weekend staat aan Den Dreef in Leuven de tweede editie van het Amazing Thai Festival op het programma. Wil jij er graag bij zijn én genieten van een heus VIP-arrangement, dan maak je kans op een gratis duoticket.

Amazing Thai Festival staat voor een authentieke Thaise ervaring en onderdompeling in de Thaise cultuur aan de hand van de Thaise keuken, muziek, dans en zoveel meer. Je kan het echte Thailand ervaren bij meer dan 30 standhouders. Ze bereiden à la minute Thaise specialiteiten of verkopen droge voeding. De standen worden gerund door Thaise restaurants uit heel Vlaanderen. Daarnaast is er ook een bar waar je terecht kan voor een lekker Singha biertje, een echte Mai Thai cocktail, heerlijke wijntjes en uiteraard ook waters en frisdranken. Naast de Thaise keuken is er ook een podium voorzien op het evenement. Hier wordt doorheen het weekend Thaise dans gebracht en Thaise muziek gespeeld. Na een lange dag vertoeven op het evenement kan je genieten van een deugddoende Thaise massage. Daarnaast nemen clubs uit heel Vlaanderen deel aan het officieel erkend Muay Thai toernooi te midden van de Thaise Markt. Een deel van de opbrengsten gaat naar de Bamboo School Thailand.

Toegang tot het evenement is gratis, maar online reserveren is noodzakelijk als je erbij wil zijn: www.amazingasiafestival.be.

Wil je graag nog een stapje verder gaan en het genieten van een heus VIP-arrangement op het Thai Festival? Dan kan je kans maken op een gratis duo-VIP-ticket + een VIP-parkeerkaart. Wat krijg je in ruil? Op zaterdag van 15 tot 22 uur en op zondag van 13 tot 20 uur zijn er doorlopend hapjes en op beide dagen is er een Thai Buffet van 16 tot 19 uur waar je telkens gratis voor kan aanschuiven. Het enige wat je moet doen, is dit bericht liken en delen op Facebook en een mailtje sturen naar redactie@leuvenactueel.be. De eerste vijf personen die een mail sturen, krijgen hun duoticket teruggestuurd.

Lees meer over