Parket verspreidt opsporingsbericht na zwaar ongeval met vluchtmisdrijf aan E314 in Herent

Motor aangereden op de oprit van de E314 in Winksele
Gisteren omstreeks 13.20 uur gebeurde er een verkeersongeval met gewonden en vluchtmisdrijf op de Brusselsesteenweg in Herent, op het kruispunt met de oprit van de E314 richting Brussel.

"Een witte bestelwagen kwam er tot aanrijding met een bestuurder en passagier op een bromfiets. De bestelwagen nam meteen de vlucht via de oprit naar de E314 in de richting van Brussel. De bestuurder van de bromfiets werd zwaargewond. De bestelwagen met mogelijk blauwe letters op zou een recent model Mercedes Sprinter met een lang chassis, type long base, kunnen zijn. De bestelwagen heeft vermoedelijk schade aan het rechterachterwiel", zo vertelt Leuvens parketwoordvoerster Helene Tops.

"In het kader van dit vluchtmisdrijf vragen de onderzoekers aan alle personen die meer informatie hebben over dit feit om zich te melden bij de politiediensten. Ook aan de bestuurder van de bestelwagen wordt gevraagd om zich te melden. Bent u de bestuurder of hebt u meer informatie over dit feit, neem dan contact op met de speurders via opsporingen@police.belgium.eu", zo klinkt het bij het parket van Leuven. Getuigen kan via het gratis nummer 0800/30 300. 

Lees meer over