Thema Media zoekt nieuwsjager in Oost-Brabant

journalist
Heb jij een neus voor nieuws? Voel je je als een vis in het water op sociale media? En heb je bovendien een vlotte pen? Dan ben jij mogelijk de journalist die we zoeken om ons team te versterken in de regio’s Leuven en het Hageland.

Uitgeverij Thema Media uit Leuven heeft een sterke reputatie in lokaal nieuws. Met verschillende publicaties (Passe-Partout, Rondom, Thema magazine, Hageland huis-aan-huisbladen, …) en online nieuwssites (Leuven Actueel, Hageland Actueel) houdt ze de vinger aan de pols van alles wat reilt en zeilt in de regio’s Leuven en Hageland.

Ben jij een echte nieuwsjager die nieuwsgierig is naar wat er leeft in de streek? Leg je gemakkelijk contacten en heb je een neus voor de grote én kleine verhalen die mensen wakker houden? Heb je bovendien een vlotte pen en zijn de sociale media jouw natuurlijke habitat? Dan ben jij misschien wel de nieuwsjager naar wie we op zoek zijn.

Als regiojournalist voor Thema Media word jij onze oren en ogen in de regio’s Leuven en het Hageland. Je gaat dagelijks op zoek naar nieuws, vooral “op het veld”, en je hebt daarbij een zesde zintuig voor de verhalen achter het nieuws. Uiteraard leg je dus gemakkelijk contacten en bouw je vlot een netwerk uit. Je schrijft boeiende artikels, over de meest uiteenlopende onderwerpen, voor onze sites en publicaties. Ook de sociale media spelen een belangrijke rol: naast een vlotte pen heb je dus ook oog voor beeldvorming en kan je de perfecte foto of video maken om je verhaal te ondersteunen.

In ruil bieden wij je een afwisselende job in een leuke werkomgeving waar ook pas afgestudeerden in de journalistiek en IBO-contracten welkom zijn.

Voel jij je helemaal klaar om deze nieuwe uitdaging aan te gaan? Mail dan je cv en motivatiebrief naar redactie@leuvenactueel.be.

Vacature nieuwsjager

Lees meer over