Personeel Aviapartner maakt ‘I love my airport job’ filmpje

18 April 2020 | 13u56 | Gepost door redactie
Personeel Aviapartner maakt ‘I love my airport job’ filmpje
Het personeel van luchtvaartmaatschappijen en hun afhandelaars zit nu noodgedwongen thuis. “We  zitten in ons kot, maar missen elkaar erg. We zijn een hechte groep”, zegt Kristina Ruell uit Bierbeek. “Onlangs kregen we een oproep om thuis ludieke filmpjes te maken. Die werden nu gemonteerd tot een geheel. Bekijk hier het filmpje. Wij hopen dat […]
Het bericht Personeel Aviapartner maakt ‘I love my airport job’ filmpje verscheen eerst op Leuven Actueel.

Het personeel van luchtvaartmaatschappijen en hun afhandelaars zit nu noodgedwongen thuis. “We  zitten in ons kot, maar missen elkaar erg. We zijn een hechte groep”, zegt Kristina Ruell uit Bierbeek. “Onlangs kregen we een oproep om thuis ludieke filmpjes te maken. Die werden nu gemonteerd tot een geheel. Bekijk hier het filmpje. Wij hopen dat iedereen in zijn kot blijft en dat iedereen gezond blijft. Wanneer er terug gevlogen mag worden, ontvangen we iedereen opnieuw met open armen.”

“Door de Covid-19 crisis zitten velen van onze medewerkers al een tijdje noodgedwongen thuis. Het gemis van onze luchthaven jobs op Brussels Airport is dan ook erg groot. We merken dat zich bij enkele collega’s zelfs spontane afkickverschijnselen beginnen te vertonen… Kristina uit Bierbeek checkt de kinderen in in de woonkamer? Semih uit Wilsele weegt de hond als bagage, de laatste Aviapartner training wordt aan de huiskatten geven, de maandplanning wordt aan het ‘nieuwe ritme’ aangepast…  Niets is onze Aviapartner familie te gek!  Het is duidelijk: we zijn een luchthaven community in hart en ziel! Blijf vooral veilig met zijn allen en volg de maatregelen goed op, zodat wij jullie binnenkort weer in levenden lijve van dienst kunnen zijn!”, laat Aviapartner Belgium weten.

Het bericht Personeel Aviapartner maakt ‘I love my airport job’ filmpje verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over