Metallica komt naar Rock Werchter in 2022

Twee miljoen euro voor bouw nieuwe kleuterschool en kinderopvang
Metalfans mogen hun hart nu al ophalen want Metallica komt naar Rock Werchter 2022. James Hetfield en co. treden er aan op vrijdag 1 juli. Eerder kondigde de organisatoren Pearl Jam al aan als headliner voor de openingsdag.

Dit jaar gaat het festival niet door maar in 2022 zou het dus moeten lukken, tenminste als de coronacrisis verder in de goede richting evolueert, en Herman Schueremans en de zijnen willen daar duidelijk een groot feest van maken. Na Pearl Jam komen ze nu dus met Metallica als headliner voor vrijdag.

De band stond voor het eerst op het podium in Werchter in 1993, de laatste passage was in 2014. Het hoeft wellicht niet meer gezegd maar bij elk optreden spat de energie ervan af en aan hits en goede songs heeft de band geen gebrek. Dat er dan ook meegebruld zal worden op de tonen van Sad But True,  Enter Sandman of For Whom the Bell Tolls is een zekerheid. 

Rock Werchter gaat volgend jaar door van donderdag 30 juni tot zondag 3 juli. Meer namen zouden binnenkort al bekend gemaakt worden.

De ticketverkoop start op woensdag 23 juni om 10u via ticketmaster.be.

Lees meer over