Milan Tas verdedigt Belgische titel op WK Mobile Gaming

29 oktober 2019 | 09u36 | Gepost door redactie
Milan Tas verdedigt Belgische titel op WK Mobile Gaming
Voor de tweede keer op rij neemt Milan Tas uit Linden deel aan het wereldkampioenschap Mobile Esports Open (M.E.O.). Het finaleticket voor Madrid probeert de gamer te bemachtigen op 16 november in de online kwalificaties.
Het bericht Milan Tas verdedigt Belgische titel op WK Mobile Gaming verscheen eerst op Leuven Actueel.

Spelers uit meer dan 30 landen starten een nieuw seizoen Red Bull Mobile Esports Open (M.E.O.) met Clash Royale en het populaire Hearthstone. Vorig jaar ging Milan Tas (21) uit Linden aan de haal met de overwinning voor  de beste Belgische mobile gamer en mocht hij op de wereldfinale de Belgische driekleur vertegenwoordigen in het Duitse Dortmund. Daar speelde hij Clash Royale op het allerhoogste niveau tegen finalisten van over heel de wereld.

Op 16 november 2019 neemt Milan voor de tweede keer deel aan de selecties. “Ik doe zeker opnieuw mee aan Red Bull M.E.O.! Ik voel me niet zozeer beter in vorm dan vorig jaar, maar ik heb een bevriende Pro-Clash-Royale analist die voor grote teams werkt in L.A. en me gaat helpen met mijn voorbereidingen voor de Belgische qualifier. Mijn favoriete moment op de wereldfinale was wanneer ik op stream mocht spelen, dat was zo enorm spannend!”,  zegt Milan Tas.

Belgische deelnemers nemen het op zaterdag 16 november 2019 tegen elkaar op tijdens de online qualifiers, waarna de beste 16 spelers voor zowel Hearthstone als Clash Royale op zondag 17 november om het ticket naar de wereldfinale in Spanje zullen strijden. Veel succes, Milan!

Het bericht Milan Tas verdedigt Belgische titel op WK Mobile Gaming verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over