Dodelijk verkeersongeval

15 juni 2020 | 09u53 | Gepost door redactie
Bestelwagen knalt tegen personenwagen
Vannacht (maandag 15 juni 2020) omstreeks 01.15 uur verloor een 26-jarige man uit Holsbeek de controle over zijn stuur op het kruispunt van de Rijksweg en de Steenweg op Sint-Joris-Winge. Deze plaats ligt op de grens van Lubbeek en Aarschot. De auto slipte van de weg af en belandde tegen een boom. De 26-jarige bestuurder […]
Het bericht Dodelijk verkeersongeval verscheen eerst op Leuven Actueel.

Vannacht (maandag 15 juni 2020) omstreeks 01.15 uur verloor een 26-jarige man uit Holsbeek de controle over zijn stuur op het kruispunt van de Rijksweg en de Steenweg op Sint-Joris-Winge. Deze plaats ligt op de grens van Lubbeek en Aarschot. De auto slipte van de weg af en belandde tegen een boom.

De 26-jarige bestuurder van de auto overleed ter plaatse. De passagier, een vrouw van 31 jaar uit Tielt-Winge, raakte zwaargewond. Het parket stelde een verkeersdeskundige aan die ter plaatse de omstandigheden van het ongeval kwam onderzoeken. Uit de eerste bevindingen bleek dat het herstelde wegdek nat was en dat de bestuurder niet over een rijbewijs zou beschikken. Er zijn geen aanwijzingen dat er overdreven snelheid of een ander voertuig in het spel zou zijn geweest. Van het ongeval waren geen getuigen.

Het bericht Dodelijk verkeersongeval verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over