Zes inbraken: een overzicht

1 december 2019 | 11u43 | Gepost door redactie
Dieven stelen soepjes uit werfkeer
Onbekenden hebben zaterdagavond ingebroken in een huis in de Kastanjelaan in Heverlee. De inbrekers kwamen binnen door een raam aan de achterzijde van het huis te forceren. Verschillende kamers werden doorzocht. Het is niet bekend of er buit werd gemaakt. Onbekenden hebben het voorbije weekend ingebroken in twee huizen in de Spaanse Kroonlaan in Heverlee. […]
Het bericht Zes inbraken: een overzicht verscheen eerst op Leuven Actueel.

Onbekenden hebben zaterdagavond ingebroken in een huis in de Kastanjelaan in Heverlee. De inbrekers kwamen binnen door een raam aan de achterzijde van het huis te forceren. Verschillende kamers werden doorzocht. Het is niet bekend of er buit werd gemaakt.

Onbekenden hebben het voorbije weekend ingebroken in twee huizen in de Spaanse Kroonlaan in Heverlee. Telkens werd braak gepleegd op een deur aan de achterkant van de woning. Buit niet gekend.

Onbekenden hebben het voorbije weekend ingebroken in twee woningen in de Karekietenlaan in Kessel-Lo. Het betreft twee woningen naast mekaar. In beide gevallen werd het glas van het schuifraam aan de achterzijde van het huis stuk geslagen. De woningen werden doorzocht. Het is niet bekend wat er werd gestolen. In een derde woning raakten de daders niet binnen. Daar waren wel duidelijke steeksporen te zien aan de voor- en achterdeur, maar de daders kregen deze deuren niet open.

Onbekenden hebben het voorbije weekend ingebroken in twee naburige woningen in de Kortrijksestraat in Kessel-Lo. Telkens werd aan raam aan de achterzijde van het huis beschadigd. Het is niet bekend of er buit werd gemaakt.

Het bericht Zes inbraken: een overzicht verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over