Woninginbraak en inbraak in handelszaak

18 september 2019 | 14u00 | Gepost door redactie
Dieven stelen soepjes uit werfkeer
Onbekenden hebben tijdens enkele dagen afwezigheid van de bewoners van een huis in de Ijzerenmolenstraat in Heverlee gebruik gemaakt om in te breken. De achterdeur werd opengebroken en vervolgens de ganse woning doorzocht. De buit bestond uit een onbekende hoeveelheid cash geld en enkele verzamelmunten. Het labo kwam ter plaatse voor een sporenonderzoek. Onbekenden hebben […]
Het bericht Woninginbraak en inbraak in handelszaak verscheen eerst op Leuven Actueel.

Onbekenden hebben tijdens enkele dagen afwezigheid van de bewoners van een huis in de Ijzerenmolenstraat in Heverlee gebruik gemaakt om in te breken.
De achterdeur werd opengebroken en vervolgens de ganse woning doorzocht. De buit bestond uit een onbekende hoeveelheid cash geld en enkele verzamelmunten. Het labo kwam ter plaatse voor een sporenonderzoek.

Onbekenden hebben dinsdagnacht ingebroken in een handelszaak in de Brusselsestraat. De inbrekers slaagden er in binnen de dringen via het verluchtingsrooster. In het gebouw werd een deur van het bureau geforceerd en een kluis opengebroken. De daders gingen er vandoor met een onbekend bedrag aan geld. Om hun sporen te verdoezelen spoten ze een brandblusapparaat leeg. Het gerechtelijk labo kwam ter plaatse voor een sporenonderzoek.

Het bericht Woninginbraak en inbraak in handelszaak verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over