Wie heeft Xyrrus (11) gezien?

15 juni 2019 | 19u02 | Gepost door redactie
Wie heeft Xyrrus (11) gezien?
Bernard Ghysels is sinds 6 juni op zoek naar zijn trouwe viervoeter. Het laatste spoor werd door een speurhond opgepikt in de Hoverniersdreef in Heverlee, vanaf daar lijkt het dier van de aardbol verdwenen te zijn.
Het bericht Wie heeft Xyrrus (11) gezien? verscheen eerst op Leuven Actueel.

Het hondenbaasje is er het hart van in: “Sinds 6 juni ben ik op zoek naar mijn hond Xyrrus, mijn trouwe metgezel. Het is een mix Malinois/Stafford. Hij verdween in de Broekstraat in Heverlee. Na een lang weekend vruchteloos zoeken, waarbij we met een 10-tal vrijwilligers ongeveer 300 flyers verspreidden, besloten we om een professionele speurhond in te schakelen. Op maandag 10 juni bracht de speurhond ons naar de Hoverniersdreef in Heverlee. Daar liep het spoor dood. Wij denken dat Xyrrus daar in een wagen geladen is.”

Xyrrus is al vele jaren de trouwe vriend van Bernard: “We hebben samen al menig water doorzwommen. Juist daarom hoop ik op jullie medewerking om mij te helpen mijn hond zo snel mogelijk terug te vinden. Door dit bericht te delen met jullie contacten, wordt de kans groter om nieuws te krijgen van iemand die iets gezien heeft, of die weet waar mijn hond is. Ik hoop dat hij snel weer thuis is.”

Je kan Bernard bellen op het nummer 0476/05.95.32. Alle tips die naar Xyrrus leiden, zijn welkom.

Het bericht Wie heeft Xyrrus (11) gezien? verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over