Verkeersongevallen: een overzicht

29 september 2019 | 13u21 | Gepost door redactie
Verkeershinder door ongeval op kruispunt Tervuursesteenweg – Tervuursestraat
Vrijdagmiddag botsten twee fietssters op de Bondgenotenlaan in Leuven. Een 61-jarige vrouw wou ter hoogte van de Louis Melsensstraat rechts afslaan, maar had niet gezien dat een 76-jarige stadsgenote rechts van haar reed waardoor deze ten val kwam. De 76-jarige vrouw werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Een automobilist bood meteen hulp aan.  […]
Het bericht Verkeersongevallen: een overzicht verscheen eerst op Leuven Actueel.

Vrijdagmiddag botsten twee fietssters op de Bondgenotenlaan in Leuven. Een 61-jarige vrouw wou ter hoogte van de Louis Melsensstraat rechts afslaan, maar had niet gezien dat een 76-jarige stadsgenote rechts van haar reed waardoor deze ten val kwam. De 76-jarige vrouw werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Een automobilist bood meteen hulp aan.  Terwijl hij hiermee bezig was, stak een andere auto het voertuig van de man voorbij. Hierbij lette deze andere bestuurder echter niet goed op, want hij sneed de pas af van een 25-jarige fietser uit Leuven die hierdoor ten val kwam. De automobilist pleegde daarna vluchtmisdrijf. De Leuvenaar werd ook met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie van Leuven stelde voor elk verkeersongeval een proces-verbaal op.

Zaterdagavond werd er een fietsster aangereden op de Diestsevest in Leuven. De 22-jarige fietsster uit Leuven stak de buitenring over aan een oversteekplaats voor voetgangers. Een 26-jarige Leuvenaar reed op het linkerbaanvak richting het Artoisplein en kon niet meer tijdig stoppen. Het kwam tot een aanrijding en de fietsster werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie kwam ter plaatse en stelde proces-verbaal op.

Op de Nieuwe Mechelsesteenweg kwam het in de nacht van zaterdag op zondag tot een aanrijding tussen een auto en een taxi. Iets na middernacht reed een 25-jarige Leuvenaar met zijn taxi in de richting van Herent, toen hij ter hoogte van de oprit van de E314 richting Genk aangereden werd door een 28-jarige vrouw uit Beringen. Beide bestuurders werden met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie kwam ter plaatse en stelde proces-verbaal op.

Het bericht Verkeersongevallen: een overzicht verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over