Thema Media zoekt polyvalent administratief talent

22 januari 2020 | 14u49 | Gepost door redactie
Thema Media zoekt polyvalent administratief talent
Uitgeverij Thema Media uit Leuven, waar leuvenactueel.be deel van uitmaakt, is op zoek naar een administratieve duizendpoot.
Het bericht Thema Media zoekt polyvalent administratief talent verscheen eerst op Leuven Actueel.

Als administratieve medewerker ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor het beheer en het opvolgen van advertentieboekingen bij Thema Media. Ook voor de andere bedrijven binnen de Primetime Group (Remy Communication, Stand-By, Primetime Events , Winefair , Home & Garden) zal je in een assisterende functie ingeschakeld worden. Zo sta je onder andere mee in voor de input van de aan- en verkoopfacturen. Je assisteert verder ook nog mee in het beheer van het personeelsbeleid, wagenpark, facilitaire diensten en het globale officemanagement.

Wat verwachten wij van jou? Dat je een echte krak bent in alle toepassingen rond Office waardoor je zeer vlot Excel-based presentaties, analyses , … kan voorbereiden voor de directie.

Wat bieden wij je? Een heel boeiende en afwisselende fulltime job met meer dan voldoende uitdaging binnen een sterk groeiende onderneming. Bovendien word je tewerkgesteld in de hippe Remy-toren in Wijgmaal (Leuven) die vlot bereikbaar is met het openbaar vervoer (vlakbij station Wijgmaal).

Interesse? Solliciteer snel via https://www.linkedin.com/jobs/view/1691583072?utm_source=rss&utm_medium=rss.

Het bericht Thema Media zoekt polyvalent administratief talent verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over