Sportoase en Sonja Kimpen investeren samen in jouw gezondheid

15 oktober 2019 | 11u38 | Gepost door redactie
Sportoase en Sonja Kimpen investeren samen in jouw gezondheid
Eén op twee Belgen kampt met overgewicht en net geen 16% is obees. Dat blijkt uit een recente studie van Sciensano, het Belgisch instituut voor gezondheid. Reden genoeg voor Sportoase om haar verantwoordelijkheid als marktleider binnen het domein van uitbating van zwembad- en sportinfrastructuurcentra op te nemen.
Het bericht Sportoase en Sonja Kimpen investeren samen in jouw gezondheid verscheen eerst op Leuven Actueel.

Sportoase gaat daarom samen met gezondheidscoach Sonja Kimpen een intense samenwerking aan om mensen op een aangename, humoristische maar toch sterk en onderbouwde manier op pad te helpen om gezonder te leven. Vandaag de dag neemt het aantal rokers en aantal alcohol-gebruikers boven 15 jaar steeds verder af. Het aantal mensen dat echter ook het belang van een gezond voedingspatroon gekoppeld aan meer bewegen juist inschat, blijft verbazingwekkend klein.

Sportoase en Sonja nodigen daarom graag op 24 oktober alle mensen uit op een motivational speech van Sonja Kimpen. Verwacht je niet aan een zware of saaie clinic maar wel aan een energieke voordracht die bestemd is voor alle leeftijden en doelgroepen. En dit met slechts één doel: mensen overtuigen dat je op een leuke manier energieker en gezonder door het leven kan stappen zonder dat je daarvoor zwaar hoeft te diëten of fanatiek te trainen.

Sportoase en Sonja Kimpen nodigen daarom iedereen graag uit op deze motivational speech die op donderdag 24 oktober doorgaat om 20 uur in Sportoase Philipssite in Leuven. Sportoase-leden hoeven niet te betalen, voor niet-leden bedraagt de prijs 15 euro per persoon. Iedereen is dus meer dan welkom.

Meer info en inschrijvingen via www.sportoase.be?utm_source=rss&utm_medium=rss

Het bericht Sportoase en Sonja Kimpen investeren samen in jouw gezondheid verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over