Restaurant Perrongeluk, vroeger bekend als Het Seinhuis, sluit de boeken

19 oktober 2022 | 14u19 | Gepost door redactie
Restaurant Perron Geluk in Heverlee

Staminee Perrongeluk in de Sint-Lambertusstraat in Heverlee werd onlangs failliet verklaard door de Leuvense ondernemingsrechtbank. Tot een jaar geleden was daar Het Seinhuis gevestigd, dat begin oktober 2021 door flamboyante horeca-ondernemer en politicus David Nijs werd overgenomen.

“Er valt niets over te zeggen. Hopelijk doet de nieuwe eigenaar zo snel mogelijk open”, reageerde Nijs kort, die hiermee de (tijdelijke) sluiting van de zaak bevestigde. Perrongeluk bestond een klein jaar en je kon er specialiteiten nuttigen zoals bijvoorbeeld konijn met pruimen, forel met botersaus en puree, fazant met witloof, boschampignons en gratin én worst met witloofstoemp.

In het verleden had Nijs al onder meer biercafé The Capital, De Fiere Margriet en de Moonshine. Hij bezit momenteel nog restaurants Coquille & Caviar en Den Beiaard in het Leuvense centrum en frituur Boem Patat in Kessel-Lo. Den Beiaard kwam recent nog in opspraak nadat een deurwaarder een deel van de inboedel meenamNijs werd een tijdje geleden ook veroordeeld voor zwartwerk

David Nijs is voorts nog de voorzitter van relatief nieuwe politieke partij Leef.

nys

Lees meer over