Opnieuw inbraken in Kessel-Lo

19 februari 2020 | 15u25 | Gepost door redactie
Opnieuw inbraken in Kessel-Lo
Onbekenden hebben maandagavond ingebroken in de Karekietenlaan in Kessel-Lo. De inbrekers forceerden de achterdeur van de woning. Ze gingen aan de haal met geld en enkele juwelen. In de Verenigingenstraat in Kessel-Lo probeerden inbrekers zonder succes in te breken in een woning. De bewoners waren afwezig tijdens de feiten. Toen ze thuis kwamen merkten ze […]
Het bericht Opnieuw inbraken in Kessel-Lo verscheen eerst op Leuven Actueel.

Onbekenden hebben maandagavond ingebroken in de Karekietenlaan in Kessel-Lo. De inbrekers forceerden de achterdeur van de woning. Ze gingen aan de haal met geld en enkele juwelen.

In de Verenigingenstraat in Kessel-Lo probeerden inbrekers zonder succes in te breken in een woning. De bewoners waren afwezig tijdens de feiten. Toen ze thuis kwamen merkten ze beschadigingen op aan de achterkant van het huis.

Maandagnacht hebben onbekenden ingebroken in een camper in de Koningsstraat in Kessel-Lo. De inbrekers sloegen een zijruit van de camper in en konden zichzelf zo toegang verschaffen tot het woongedeelte. Ze gingen aan de haal met onder andere multimedia zoals laptops, koptelefoons en een powerbank.

Het bericht Opnieuw inbraken in Kessel-Lo verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over