Ondanks zoektocht met meer dan 1000 mensen: nog steeds geen spoor van Eddy Timmermans

Eddy
Meer dan 1.000 vrijwilligers en politiemensen zijn al meer dan een week op zoek naar Eddy Timmermans (77) uit Heverlee. Zijn opsporingsbericht bereikte dankzij de sociale media al het hele land. Maar toch is er na negen dagen nog altijd geen spoor van de man.

Vorige week maandagnamiddag verdween Eddy uit het woonzorgcentrum in Heverlee waar hij al een tijdje verbleef. Die dag, in de late namiddag, werd hij voor het laatst gezien aan Brasserie 500 langs de Naamsesteenweg, maar sindsdien ontbreekt elk spoor.

Intussen werden er al meer dan 1.000 politiemensen en vrijwilligers ingezet bij verschillende zoekacties. Zo werd afgelopen weekend het Meerdaalwoud volledig uitgekamd. Speurhonden, helikopters, de civiele bescherming en honderden vrijwilligers werden ingezet. En ook het woonzorgcentrum waar Eddy verblijft, werd van boven tot onder uitgekamd. Allemaal zonder resultaat, en dat is frustrerend. Zowel voor de familie, die na negen dagen met de handen in het haar zit, als de Cel Vermiste Personen, die spreekt van “ongeziene zoekacties”.

Toch hopen alle betrokkenen dat iedereen blijft uitkijken naar Eddy, waar die zich momenteel ook bevindt. Bij de kleinste tip staat er opnieuw een groep vrijwilligers klaar om de regio in kwestie uit te kammen. Weet jij meer? Geef de politie dan zo snel mogelijk een seintje op 016 21 06 10, 0800 30 300 of het noodnummer 101.

Lees meer over