OHL plaatst zich voor kwartfinale Belgische beker

Spelers van OHL bezoeken bewoners van woonzorgcentra
OHL heeft zich op het laatste nippertje weten te plaatsen voor de kwartfinale van de beker. In de achtste finale gingen de Leuvenaars in het slot op en over Westerlo. Het werd 2-3.
Het werd een ouderwetse bekerpartij op het scherpst van de snee. Na een kwartier spelen mochten beide teams al met een man minder verder. OHL-kapitein Mercier en Westerlo-speler Mabea kregen allebei rood na een schermutseling. Enkele minuten laten scoorde Remmer de 1-0 voor Westerlo. Na rust stelde De Norre gelijk, maar in minuut '67 moesten de Leuvenaars weer achtervolgen. Westerlo liet nog enkele kansen op 3-1 liggen en zag een doelpunt afgekeurd, waarna OHL zijn slotsprint inzette. Schrijvers scoorde in minuut 89 en Maertens in de derde minuut van de blessuretijd, waardoor OHL zich alsnog wist te plaatsen voor de kwartfinale van de Croky Cup.