Monopoly Leuven is er: “Wees er op tijd bij want het is een gelimiteerde editie”

Monopoly Leuven werd voorgesteld in het stadion van OHL.

In het voetbalstadion van OHL werd zopas Monopoly Leuven voorgesteld. “Nog net op tijd voor de Sint en de Kerstman”, zegt Pieter De Wulf. “Deze editie van Monopoly wordt gemaakt op 5.000 exemplaren en we hebben al heel wat online bestellingen binnen.”

Het meest beroemde gezelschapsspel in ons land had vorig jaar al aangekondigd dat er een Leuvense editie gemaakt zou worden en nu is het eindelijk zover: Monopoly Leuven is vanaf vandaag verkrijgbaar op tal van locaties, waaronder in de shop van voetbalclub OHL. De gelimiteerde editie werd voorgesteld in het stadion van de Leuvense voetbalclub die overigens ook een plek kreeg op het spelbord. De poll leverde ook nog een andere sportclub op want ook de Leuvense hockeyclub prijkt op het spelbord.

“Het spelbord telt tal van bijzondere locaties in Leuven”, zegt Pieter De Wulf. “Zo heeft de Stadsschouwburg bijvoorbeeld een eigen plek maar ook toplocaties zoals de Grote Markt. Dat is het duurste plekje op het spelbord van Monopoly Leuven. Je kan ook het Arenbergkasteel kopen of je vrienden trakteren op de Oude Markt. Deze bijzondere editie werd gemaakt op 5.000 exemplaren en we verwachten dat ze binnen enkele weken uitverkocht zal zijn. Dat zeggen we niet als verkoopspraatje maar op basis van eerdere ervaringen met andere stadsedities van Monopoly. Op is op en exemplaren bijdrukken zit er niet meteen in. Geïnteresseerden moeten er dus snel bij zijn om Monopoly te kunnen spelen met Leuven in de hoofdrol.” Monopoly Leuven kost 50 euro. Meer info is hier te vinden.

Lees meer over