MNM-Marathonradio met een resem artiesten vanuit het Radiohuis

5 juni 2019 | 10u31 | Gepost door redactie
MNM-Marathonradio met een resem artiesten vanuit het Radiohuis
Van zondag 2 tot en met vrijdag 21 juni is er opnieuw Marathonradio op MNM. Drie weken aan één stuk presenteren MNM-dj's Sander Gillis, Brahim Attaeb en Dorianne Aussems een non-stop radioprogramma boordevol studie- en ontspanningstips om blokkende studenten een hart onder de riem te steken. Voor het derde jaar op rij wordt de hele periode live uitgezonden vanuit het Marathonradiohuis in Leuven.
Het bericht MNM-Marathonradio met een resem artiesten vanuit het Radiohuis verscheen eerst op Leuven Actueel.

Rino Ver Eecke, nethoofd MNM: “In de examenperiode zijn vriendschap en een luisterend oor van onschatbare waarde. Daar zet MNM met Marathonradio dan ook extra op in. Zo gaat het Marathonradio Rescue Team dit jaar langs bij studenten en hun Warme William, die ene vriend die tijdens die moeilijke periode hét verschil maakt. MNM wil zelf ook de ideale radiocompagnon zijn in een periode waarin alle jonge luisteraars de strijd aangaan met blokken en examens. En dat samen met ouders, familie en leerkrachten. Kortom: we steunen met én voor iedereen. We wensen nu al alle studenten heel veel succes toe, met de allerbeste resultaten!”

Marathonradio Rescue Teams
Net zoals vorig jaar trekken de Marathonradio Rescue Teams naar buiten om studenten in alle hoeken van Vlaanderen mentaal én fysiek te steunen. MNM-dj’s Tom De Cock, Laura Govaerts, Sen De Paepe en Anushka Melkonian snellen in tandem studenten in heel Vlaanderen te hulp en zorgen voor de allerbeste studieomgeving. Dat kan gaan van het bereiden van een gezonde, energierijke lunch tot het voorzien van de gepaste pauzemomenten. Ze laten bijvoorbeeld samen de hond uit, maar brengen ook leerkrachten en leerlingen dichter bij elkaar. Ze bieden een luisterend oor en zijn zo een Warme William voor alle studenten, leerkrachten en ouders tijdens de examenperiode. Ook Seksuolotte – seksuologe Lotte Vanwezemael – is van de partij. Ze beantwoordt dagelijks alle studie- en examengerelateerde vragen over liefde, relaties en seks.

Erdoordopjes

MNM helpt alle studenten graag een handje, of zeg maar… een oortje. De afleiding tijdens het studeren gluurt steeds om de hoek. Daarom lanceert MNM erdoordopjes. De MNM-erdoordopjes bewaken de opperste concentratie: geen afleiding meer door kibbelende ouders in de keuken, fluisterende medestudenten in de bibliotheek of de blaffende hond van de buren. De Marathonradio-dj’s trekken op pad om erdoordopjes uit te delen bij luisteraars die via de app laten weten wat hun grootste afleiding is tijdens het studeren.

Artiesten

Een lijst met de artiesten die een optreden geven vind je hier. Iedereen is welkom in het Marathonradiohuis om de artiesten aan het werk te zien, maar je kan de optredens ook live volgen via de MNM App.

5 juni 19 uur: Belle Perrez

6 juni om 19 uur: Niels Destadsbader

7 juni om 19 uur: SLM

8 juni om 16 uur: Willy Sommers

9 juni om 16 uur: Milow

10 juni om 19 uur: Milo Meskens

11 juni om 19 uur: Kate Ryan

12 juni om 19 uur: Tom Helsen

13 juni om 19 uur: OT

14 juni om 19 uur: Tourist LeMC

15 juni om 16 uur: De Romeo’s

16 juni om 16 uur: Laura Tesoro

17 juni om 19 uur: Suzan en Freek

18 juni om 19 uur: Regi

19 juni om 19 uur: Loic Nottet

20 juni om 19 uur: Samson & Gert

Inkom is gratis, vol = vol. Radiohuis, Boekhandelstraat 2 Leuven

 

 

 

Het bericht MNM-Marathonradio met een resem artiesten vanuit het Radiohuis verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over