Man op hoofd geslagen met pistool

9 augustus 2019 | 10u31 | Gepost door redactie
Man op hoofd geslagen met pistool
Een 38-jarige man uit Leuven werd donderdag omstreeks middernacht met een bloedende hoofdwonde overgebracht naar het Heilig Hartziekenhuis.
Het bericht Man op hoofd geslagen met pistool verscheen eerst op Leuven Actueel.

Toen hij even voordien in de Naamsestraat een sigaret stond te roken, werd hij aangesproken door een bewoner die het wellicht storend vond dat de man voor zijn deur stond te roken. De 37-jarige bewoner was zeer geagiteerd, schijnbaar onder invloed en haalde op een gegeven ogenblik een pistool boven waarmee hij twee keer op het hoofd van de rokende man sloeg. Deze ging tegen de grond en liep een bloedende hoofdwonde op. Een getuige belde de hulpdiensten. Het slachtoffer werd met de ziekenwagen overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn verwondingen bleken al bij al mee te vallen.

Ondertussen was de politie in de woning van de agressieve buurtbewoner geraakt. Hij werd meegenomen naar het commissariaat voor verhoor. In zijn woning werd het pistool waarmee hij het slachtoffer toetakelde aangetroffen. Het ging om een alarmpistool. Het werd in beslag genomen. Er werd proces-verbaal opgesteld voor het toebrengen van opzettelijke slagen en verwondingen en eentje voor verboden wapenbezit.

Het bericht Man op hoofd geslagen met pistool verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over