Leuven is een kunsthotel rijker en dat boven de Libertad

Rikki en Eleni Evers van M Street Art Lodging boven de Libertad
Op 14 februari, niet toevallig Valentijn, opent in de Muntstraat boven het gekende Café De Libertad hotel M Street Art Lodging. Bezielers van het project zijn Libertaduitbaters, Rikky en Eleni Evers.

Leuven kan vanaf nu pochen met een kunsthotel knal in het centrum. De zaak telt 15 kamers met veel aandacht voor kunstenaars met Belgische en Leuvense roots én internationale toppers. Elke kamer vertelt een apart verhaal en werd ingericht door uitbaters Rikky en Eleni Evers.

Het is uitgegroeid tot een artistieke kunsttocht gaande van Dali tot de eigen Big Bill. Het was een idee dat al twee decennia bij Libertaduitbater in zijn hoofd rijpte. Het Libertadcafé zal overigens als de hotelbar fungeren, maar uiteraard met behoud van het typische kroegkarakter.

Slechts één kamer is niet gericht op kunst, maar wel van een andere Leuvense trots. Immers het Leuvense en werelderfgoed, het bier Stella Artois kreeg eveneens een eigen kamer. 

M Street Art Lodging, gelegen in de Muntstraat 32 in Leuven, opent de deuren op 14 februari. Een kamer kost vanaf 125 tot 245 euro per nacht. De kamers worden bedacht met de termen ‘cosy’ en ‘charming’ maar er zijn ook twee suites ingericht, ééntje is toegankelijk voor mindervaliden. Meer informatie en reservaties vallen te bekomen via www.m-street.be en info@m-street.be

M Street Art Lodging boven de Libertad

Lees meer over