Inbraken: een overzicht

23 oktober 2019 | 15u48 | Gepost door redactie
Dieven stelen soepjes uit werfkeer
Onbekenden hebben dinsdag tijdens de dag ingebroken in een woning op de Mechelsesteenweg. De indringers raakten makkelijk binnen door een schuifraam aan de achterzijde van de woning dat niet slotvast was. Om daar te geraken hadden ze wel over een afspanning en door enkele struiken moeten kruipen. Verschillende kasten in het huis werden doorzocht. De […]
Het bericht Inbraken: een overzicht verscheen eerst op Leuven Actueel.

Onbekenden hebben dinsdag tijdens de dag ingebroken in een woning op de Mechelsesteenweg. De indringers raakten makkelijk binnen door een schuifraam aan de achterzijde van de woning dat niet slotvast was. Om daar te geraken hadden ze wel over een afspanning en door enkele struiken moeten kruipen. Verschillende kasten in het huis werden doorzocht. De buit bestond uit enkele tientallen euro’s cash geld.

Onbekenden hebben dinsdag tijdens de dag ingebroken in een woning op de Diestsesteenweg. De indringers forceerden een raam aan de achterkant van de woning en raakten via die weg binnen. Om daar te geraken moesten ze eerst over de tuinafsluiting klauteren. De woning werd vervolgens helemaal doorzocht. De buit bestond uit enkele juwelen en wat cash geld.

Onbekenden hebben de voorbije nacht ingebroken in een apotheek in de Parkstraat. De indringers raakten binnen langs de achterzijde van het pand. Ze gingen er vandoor met het wisselgeld dat in de kassa aanwezig was.

Het bericht Inbraken: een overzicht verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over