Inbraak in garage op industrieterrein

31 januari 2020 | 14u40 | Gepost door redactie
Inbraken: een overzicht
In de nacht van donderdag op vrijdag werd er ingebroken in een garage op de Neringenweg op het industrieterrein in Leuven. De inbrekers braken een schuifdeur open en doorzochten daarna de showroom. Binnen werden ook verschillende burelen opengebroken. De inbraak werd de volgende ochtend opgemerkt en de politie werd verwittigd. Het is momenteel onduidelijk of […]
Het bericht Inbraak in garage op industrieterrein verscheen eerst op Leuven Actueel.

In de nacht van donderdag op vrijdag werd er ingebroken in een garage op de Neringenweg op het industrieterrein in Leuven. De inbrekers braken een schuifdeur open en doorzochten daarna de showroom. Binnen werden ook verschillende burelen opengebroken. De inbraak werd de volgende ochtend opgemerkt en de politie werd verwittigd. Het is momenteel onduidelijk of de inbrekers iets buitgemaakt hebben. De politie stelde proces-verbaal op.

Woninginbraak

Donderdagochtend werd er ingebroken in een huis op de Kapelberg in Heverlee. De inbrekers braken een raam open aan de achterzijde en doorzochten de woning. Ze gingen aan de haal met juwelen. De bewoonster was even uit huis en ontdekte de inbraak toen ze tegen de middag terug thuiskwam. De politie werd verwittigd en er werd proces-verbaal opgesteld.

Het bericht Inbraak in garage op industrieterrein verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over