Heethoofden in het uitgaansleven

11 augustus 2019 | 14u13 | Gepost door redactie
Controle op bromfietsen en speedpedelecs
Twee twintigers uit de regio Antwerpen kregen zondagochtend omstreeks 4.30 uur schijnbaar om niets klappen van enkele onbekende mannen. In de Krakenstraat botste het duo op een groepje van vier mannen waarvan er twee duidelijk geagiteerd waren. De twee twintigers kregen enkele klappen in het gezicht, waarna de onbekenden gewoon weg stapten. De slachtoffers werden […]
Het bericht Heethoofden in het uitgaansleven verscheen eerst op Leuven Actueel.

Twee twintigers uit de regio Antwerpen kregen zondagochtend omstreeks 4.30 uur schijnbaar om niets klappen van enkele onbekende mannen. In de Krakenstraat botste het duo op een groepje van vier mannen waarvan er twee duidelijk geagiteerd waren. De twee twintigers kregen enkele klappen in het gezicht, waarna de onbekenden gewoon weg stapten. De slachtoffers werden met bebloed aangezicht met een ziekenwagen overgebracht naar het Heilig Hartziekenhuis.

Twee twintigers uit de Brusselse regio eindigden hun nachtje stappen in Leuven zondagmorgen omstreeks 6 uur in de politiecel. Eén van hen werd gecontroleerd door twee agenten in burger die in het uitgaanscentrum patrouilleerden. De gecontroleerde man was hen opgevallen omdat hij al enkele keren andere personen lastig viel en duidelijk uit was op ruzie. Toen de agenten de man hiervoor interpelleerden, werden ze lastig gevallen door een tweede persoon die hen in het Frans enkele verwijten naar het hoofd slingerde en probeerde andere personen tegen de politie op te zetten. Beide mannen werden geboeid en overgebracht naar het commissariaat om af te koelen. Er werd een pv opgesteld wegens verstoring van de openbare orde.

Het bericht Heethoofden in het uitgaansleven verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over